Wednesday, March 25, 2009

Bila yang Layu itu Mata.

Mana ada student yang tak pernah tidur dalam lecture.
Mana ada lecture yang tak pernah tiada orang tidur didalamnya.

Kesimpulannya,
Kita yang bernama student(s) ni pasti sekali sekala tu, akan TERtidur, TERlena juga dalam lecture. Asyik dibuai 'lecture' lah katakann. Merdu sangat alunan suara dukturah-dukturah tu. :P

Dan disini, ana nak kongsi sedikit sebanyak hasil kerja keras ana dan beberapa orang lagi sahabat sePERJUANGAN. Walaupun jasad kami dah pada peringkat separa sedar waktu ini,namun semangat dan seruan kami terhadap ilmu tu tetap ada.. GiGiH! :) Tetap nak salin nota dalam nyawa-nyawa ikan tu. Nah.. lihatlah.

* yang tertarik-tarik dakwat pen tu, faham-faham lah kenapa ye.*


ZzzZzz. . . Nisa Ali

12 comments:

Malkisideeq said...

de lagi cmni..hahaa..best..nasib tk kuar cacing2..hohoh.. :P

len kali ngntuk tu amik pentup pen tahan kat mata tuuu..

Sir.S™ said...

alalalalla...comei nyer ,,ngantuk yer????

Anisah Ali said...

2 Malkisideeq : Jgnkan penutup pen, Penutup Botol pun kalau boleh ana buh kasi tahan mata ni...

2 Sir.S : =P Sekarang dah tak ngantuk dah..Time kat lecture je ngantuk. HoHo.

::phoenixnoir:: said...

ahak ahak ahakz!!
The worst i did in lectures when I slept was write this line: ibu letak kunci kereta. Like dude....random much??!!

il y a said...

haha so zaman high school la awak ni!

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

hahaha.... time tgh salin nota alrite lagi... ce time tgh highlight... /o_O\... I've witnessed it happened once... habis buku dia... siyes kesian... pas2 dan2 letak tangan kat tmpat tu... cover la katakan... ahakz...

Anisah Ali said...

To Nurul : HAHAHAH!
I once pernah gak mcm tu, time A-levels, i wrote .." dik, jom pegi lunch'.

To Illy : hahaha.. This is a phenomenon which will never see an end to it.haha

to Anas : ngeee~ kesiaan si fulan tu. atau org tu anta?? hehe

fida yO said...

hahahaha......
gler ah,tgg tyme da stat blaja je,everything akan muncul!
=p

Zakiah Zazli said...

sgt xphm nota kamu.. :P

Anisah Ali said...

2 yaya : Hahaha.. Jgnkan yaya je, nisa sendiri tak boleh nak baca nota tu. Haha. Biarkan katsitu, jadi kenangan.Nanti afterdah graduate, suregelak tgk nota2 cacing ni. haha.

anb said...

mana post ana ni??haaaih..
dh xde mood nk comment tp kena comment sbb anisah yg comel ni suh comment,heh!!

hahah,but seriously lawak ouh baca entry ni hr tuuu..cm nk pecah perut (recalling the time i read it)

:)

Anisah Ali said...

2 Nabihah (anb): Haaa. Adepun comment dia. Hehe.
Semangat ni tunggu!
Hahaha. Memang kelakar!
Ana pun gelak2 sengeh2 type entry ni.:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...