Sunday, April 11, 2010

Bila Budak Medic Beli Barang.

Ni kisah ana dengan ahli beit ana, mastura atau lebih mesra dikenali sebagai Pendekar Mustar (ala-ala mustang).
Kami telah diamanahkah oleh setiausaha beit villa sukaramai (nama rumah ana) untuk membeli printer.

Lalu pergilah kami ke kedai yang menjual printer.
Macam-macam jenis printer kami survey. Dan pilihan hati kami mmg 2 jenama inilah,iaitu 'sekian' atau 'sekian'. (sorry, tak boleh jaja nama product, nanti ada pihak yang terasa hati..kami kene saman. Duit ana hutang Su yang 8 genih tu pun tak habis bayar lagi, inikan nak bayar saman nnt..kannn).

Justeru itu,bertanyalah kami pada assistant kedai tu berkenaan dua product tersebut. Segala details kami tanya.serba serbi demi nakkan printer yang terbaik.. saaampailah begini jadinya..

Anisah & Pendekar Mustar : So, erm...what about its cartilage?

Assistant : Im sorry..what is it? *arab punya style cakap english..*

Anisah & Pendekar Mustar : The ink..

Assistant : Owh..Owh.. you mean the CARTRIDGE!

wahaha!!

nak medico-medico sangat pun.."agak-agaaklah bangg" - tone haziq dalam syurga cinta
Buat Malu den jooo!!!!!

______________________

Cartilage tu Tulang Susu, yang kalau kita makan ayam, kan selalu ada bahagian tulang yang kita boleh makan tu. Setengah orang suka, setengah orang tak reti makan. Haa.Tulang tu lah cartilage. :)

Cth gambar : ni dua tulang bertemu di bahagian lutut. Pada pertemuan tu, ada cartilage.

Ha...Yang ni pulak. CARTRIDGE. Dakwat / ink printer....haha!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...